dimarts, 4 de juliol del 2023

¡CORTEN!

Coneixedors de la cinefília i del caràcter metalingüístic dels treballs de Michel Hazanavicius, no ens sorprèn excessivament aquesta pel·lícula de zombis particularment descurada en què l'apocalipsi coincideix amb el rodatge d'un exploit sobre el tema. En el moment en què som conscients que la broma no donarà per a un llargmetratge, l'acció fa un salt enrere i ens trobem davant d'una versió de "Pel davant i pel darrere" traslladada al món del cinema, amb l'excusa que la pel·lícula, produïda per una japonesa que riu de manera estranya i rodada per francesos, és un migmetratge en pla-seqüència i en directe. 

Comèdia sobre el món del cinema, "¡Corten!" (2022) no té l'enginy i encara menys la poesia de "La noche americana", però sí moments i personatges divertits.

4 comentaris:

Trecce ha dit...

Si, al menos, resulta entretenida.

ricard ha dit...

Sí, y original hasta cierto punto.

El Demiurgo de Hurlingham ha dit...

Me recuerda la premisa de Diario de los muertos, con la filmación de una película con una momia, interrumpida por la irrupción de zombies.
Con referencias a las reinas del grito que huyen de la forma menos adecuado. Y monstruos que las persiguen, a baja velocidad.

Saludos.

ricard ha dit...

Pues parece que sí, que tiene puntos en común con la película de Romero, aunque únicamente en lo que viene a ser la película dentro de la película.

Saludos.