divendres, 26 de maig del 2023

AIR

Després de la patinada de "Vivir de noche", Ben Affleck recupera a "AIR" (2023) la fórmula que tan bé li va funcionar a "Argo": una epopeia americana, un cas real amb final conegut. I, del món de la política, ens trasllada al de l'esport (el bàsquet), per explicar com s'ho va fer un executiu grassonet (l'amic Matt Damon) per aconseguir que el rookie Michael Jordan acceptés lluir les sabatilles de Nike quan aquesta marca encara no gaudia del seu prestigi actual i Converse i Adidas li passaven la mà per la cara. 

La pel·lícula no està malament gràcies als diàlegs i al retrat dels personatges; però he tingut la sensació que això ja m'ho han explicat mil i una vegades. En un registre similar, em va agradar més "Le Mans '66", de James Mangold (ara responsable del darrer Indiana Jones). També hi sortia Matt Damon.

3 comentaris:

Trecce ha dit...

Hay películas que se centran en un personaje muy conocido y en unos hechos que forman parte de la pequeña historia, pero no logran estar a la altura (nunca mejor dicho).

Fran ha dit...

Hola Ricard!
Es una historia que me interesa, me la veré en breve. Me encanta ese poster y como presenta los personajes.
Saludos!

ricard ha dit...

Trecce: Así es. Aunque, a decir verdad, Michael Jordan ni siquiera es uno de los personajes (aparece un señor alto, de espaldas, en una o dos escenas).

Fran: Les gustó mucho a mis amigos aficionados al básquet.

Saludos.