dimarts, 20 de febrer del 2024

PRISCILLA

Faria un bon doble programa amb l'"Elvis" de Baz Luhrmann. A "Priscilla" (Sofia Coppola, 2023), Elvis Presley continua sent el mateix (ara interpretat per l'actor llarguerut de "Saltburn"), un nen dominat per les drogues i els consells interessats d'un Coronel present sempre en off; però ja no és víctima sinó botxí, en aquest cas de la seva joveníssima parella Priscilla, una joguina que s'avorreix mentre el seu nòvio famós no té ni el detall de fer-li l'amor quan, entre gira i pel·lícula, es digna aparèixer per Graceland. 

Priscilla és com Maria Antonieta, una noia que es casa massa jove amb un rei que no la satisfà sexualment, una princesa tancada en una torre d'ivori, una verge que Sofia Coppola presenta amb les mateixes imatges falsament idíl·liques que va utilitzar en el seu primer film. Sortosament, però, va poder mantenir el seny enmig del circ i les drogues al seu voltant.

2 comentaris:

Trecce ha dit...

Resultan muy interesantes las peripecias de estas personas a la sombra de grandes personajes, muchas veces viviendo en una especie de jaula de cristal.

ricard ha dit...

Así es.