divendres, 16 de febrer del 2024

MISIÓN: IMPOSIBLE. SENTENCIA MORTAL. PARTE UNO

Cruise i McQuarrie col·laboren novament en un altre títol de la sèrie, ara dividit en dues parts per fer més digerible una trama que apunta als perills de la intel·ligència artificial. En qualsevol cas, manté intacta la perícia narrativa, el muntatge trepidant amb molts personatges secundaris i accions paral·leles (atenció a l'escena a l'aeroport), més una mica de tragèdia a Venècia, una mica de luxe i persecucions automobilístiques a Roma, i un final en un tren, que sempre és un bon escenari per a un film d'acció (que sembla patrocinat per una agència de viatges).

8 comentaris:

Trecce ha dit...

Acción y tensión muy conseguidas.

ricard ha dit...

Repiten siempre el mismo esquema, pero hay que reconocer que funciona.

El Demiurgo de Hurlingham ha dit...

Vi las anteriores, así que podría ver esta.
Y la IA es un tema actual.

ricard ha dit...

Bueno, lo de la inteligencia artificial es más bien una excusa. Pero te gustará si te gustaron las anteriores.

Pons ha dit...

Tinc pensat veure les dues parts seguides quan s'estri la segona part, la meva poca memòria és un problema, el just per sobreviure el dia a dia.

ricard ha dit...

Tens raó, quan s'estreni la segona part ja no recordarem gran cosa de l'argument. De fet, a mi ja se m'ha oblidat ara i l'he vista fa quinze dies.

El Demiurgo de Hurlingham ha dit...

La he visto.
Hay que felicitar a Tom Cruise, como actor, como actor que hace las dobles de riesgo y como productor. Bien elegidas los lugares, que puede ser el ámbito para que algunos personajes mueran.
La IA es un personaje más entre los más odiosos. También están los personaes afines al protagonistas y los que tienen alguna posibilidad de redención.
Lo del tren está muy bien logrado.

Es para esperar la segunda parte.

ricard ha dit...

La serie demuestra tener predilección por las escenas en trenes. Ya era brillante para su época el final en el eurotúnel de la primera entrega.

Saludos.