diumenge, 20 de gener del 2019

GLASS


Amb "Glass" (2019), M. Night Shyamalan tanca el cercle iniciat a "El protegido" (2000) i continuat sense previ avís a "Múltiple" (2016). Tres superherois enfrontats entre si i, alhora, amb els fantasmes convocats per una psicòloga que intenta convèncer-los que són humans i els superpoders només existeixen en la seva imaginació. Però, com ja sabem els fans del director, mai res no és el que sembla i sempre queda espai per a la sorpresa; la sobrietat és la norma i l'espectacularitat només una expectativa substituïda per l'elegància i la reflexió.

6 comentaris:

miquel zueras ha dit...

Tinc molt d´interès per veure aquesta pel.lícula. Qué et va semblar? "Multiple" està bé però també crec que una mica sobrevalorada.
Salut.
Borgo.

ricard ha dit...

No em va semblar millor que "El protegido" i potser tampoc no em va semblar millor que "Múltiple". Però cal veure-la i saber com tanca la curiosa trilogia sobre els superherois.

Salut!

Pons ha dit...

El final de múltiple es una castanya, i no em refereixo al cameo final, sinó als 30-45 minuts finals de peli. El Protegido bé, bona peli. Aquesta ja en parlarem.

ricard ha dit...

Coincidim en que "Múltiple" perd gas en la part final.

Salut!

Pedro Rodríguez ha dit...

Muy buena peli que exalta el valor de lo extraordinario en un mundo donde triunfa lo mediocre.

Un abrazo.

ricard ha dit...

Sí, es un buen resumen de lo que nos cuenta Shyamalan.

Un abrazo.