divendres, 25 de maig del 2018

A DARK SONG


Continuem amb el terror.

"A Dark Song" (Liam Gavin, 2016) és una cinta minimalista en què una dona es tanca en un casalot amb un ocultista friki per tal d'invocar l'esperit del seu fill assassinat. L'aspecte realista i l'aire de cinema d'autor d'aquesta pel·lícula irlandesa i alguns detalls del ritual ens fan pensar durant bona part del metratge que tot plegat no sigui la crònica d'una enganyifa o el producte de la ment turmentada de la protagonista, de qui se'ns fa saber que ha passat una temporada en un psiquiàtric. De manera que "A Dark Song" recorda els thrillers claustrofòbics de Polanski. Aquesta calculada ambigüitat no impedirà que el film desemboqui en un terror intens.

3 comentaris:

Pons ha dit...

Ja tornaré quan acabi el cicle de terror

miquel zueras ha dit...

Em recomanes aquesta pel.lícula? Ja és estrany veure un film de terror irlandés i sembla que és una obra de baix pressopost però bastant convincent.
"Un lugar tranquilo" em va deixar una mica descolocat. Sembla que l´autor no és decidía entre una pel.lícula de terror convencional o una proposta més original. M´agrada que comenci amb l´invasió alienígena sense saber res més com la saga "Cloverfield" pero l´escena final amb Emily Blunt preparant el fusell em va semblar una mica "pegote".
Salutacions.
Borgo.

ricard ha dit...

Pons: Va, tot sigui per tu, la propera que comenti serà de conya.

Borgo: L'escena final d'"Un lugar tranquilo" no és gaire original però em va ser útil per descarregar la tensió acumulada. "A Dark Song" no és especialment divertida a causa del seu ritme pausat però t'agradarà si t'agraden les rareses.

Salutacions i gràcies pels vostres comentaris.