diumenge, 23 de maig del 2021

EJÉRCITO DE LOS MUERTOS

Després de diverses incursions en el cinema de superherois amb resultats discrets, Zack Snyder torna al gènere que va propiciar el seu primer i millor treball. A "Ejército de los muertos" (2021) reprèn la temàtica zombi d'"Amanecer de los muertos" (2004), sense defugir cap dels tòpics però introduint alguna variació interessant, sobretot la fusió amb el cinema d'atracaments, igualment amb les pautes de rigor: un objectiu llaminer dins la caixa forta d'un casino de Las Vegas (la ciutat del joc envaïda pels morts vivents i encerclada per un mur de contenidors per evitar l'expansió del virus), el reclutament dels especialistes, les segones intencions, el fracàs relatiu de la missió. 

Res de nou sota el sol del desert. Si més no, la manca de pretensions d'aquest títol de pura acció ideal per a un dissabte a la tarda el fa resultar simpàtic. Tot i que no sabria dir si és motiu suficient per recuperar la fe en el director de "300" o si és el nom més indicat per a l'anunciat remake d'"El manantial" de Vidor.

5 comentaris:

El Demiurgo de Hurlingham ha dit...

Parece una película para ver. Tal vez sea mejor la falta de pretensiones, zombies y atracos en Las Vegas puede ser una buena combinación.

Trecce ha dit...

A veces es lo único que busca el espectador, un poco de entretenimiento, que tampoco está nada mal.

ricard ha dit...

No todo va a ser cine de autor.

Fran ha dit...

Hola Ricard!
A mi pareja que es muy pero que muy fan de todo ese tipo de películas le pareció bastante floja. Yo ya no se si atreverme con ella...jeje
Saludos!

ricard ha dit...

Es bastante tópica pero me pareció entretenida. Supongo que la pillé en el momento oportuno.

Saludos.