divendres, 15 de març del 2019
UNA PASTELERÍA EN TOKIO
Naomi Kawase va dirigir el 2015 "Una pastelería en Tokio".
Una àvia interpretada per la recentment desapareguda Kirin Kiki entra a treballar en una pastisseria regentada per un home malenconiós i solitari; malgrat el greu problema que pateix l'anciana, ensenyarà al seu patró com cuinar l'anko (com els pot agradar, això?) i a gaudir de la vida, fins i tot en circumstàncies terribles i injustes. Un missatge d'amor i comprensió solcat per l'ombra dels cirerers florits i l'aroma dels dorayakis. Potser un excés de sucre però ja es tracta d'això, oi?
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Pel que fa a "l'excés de sucre" del que parles et dono totalment la raó: Kawase no és, ni de lluny, Kore-Eda.
Ara bé: veure com cuinaven tan de pastisset a mi em va fer venir gana. Qüestió de gustos.
Arreveure,
Juan
Jo, és que això de les mongetes dolces...
Salutacions.
Publica un comentari a l'entrada