dimecres, 6 d’agost del 2014

GANGS OF WASSEYPUR


"Gangs of Wasseypur" (Anurag Kashyap, 2012) és una nissaga de gàngsters hindús més cabalosa que el Ganges, clarament inspirada en "El padrino", violenta i amoral però adornada amb episodis amorosos i cançons, com pertoca en una producció de Bollywood. Tot i la seva llarga durada (unes cinc hores; es va estrenar en dues parts), a estones resulta atropellada i confusa, però també té moments visualment atractius i és prou exòtica i entretinguda.

3 comentaris:

Pedro Rodríguez ha dit...

Vi este díptico el pasado año, y aunque la segunda parte me pareció más sólida y enérgica, las dos guardan una gran coherencia y contienen secuencias de gran un impacto. Una buena muestra de que algo bueno se puede estar cociendo entre los nuevos creadores hindúes. Una cinematografía, la India, de la que hasta la fecha, sólo nos ha llegado chorradas.

Un abrazo

miquel zueras ha dit...

Ostres, una pel.licula Bollywood estil Padrino, això promet. En sembla que als cines Maldà tenen un dia a la setmana per aquestes pelis de cinc hores on el public és possa a ballar molt entregat. Jo, de moment las veig a la pantalla d´un restaurant hindu a la Barceloneta, A la minima, et surten tropecents figurants cantant i ballant.
Salut. Borgo.

ricard ha dit...

Pedro: Con tantas películas como hacen, alguna tenía que ser buena.

Borgo: Imagino que al restaurant de la Barceloneta en veus només algun fragment, perquè si les has de veure senceres caldrà que facis tres àpats sense moure't del local.

Un amic que va anar de viatge a l'India a l'estil motxillaire es va guardar el darrer dia per assistir a una sessió de cinema a Delhi. Tota una experiència, segons em va dir.

Una abraçada i gràcies pels vostres comentaris.