dilluns, 16 de setembre del 2013

EL VUELO


"El vuelo" (Robert Zemeckis, 2012) combina agosaradament el cinema de catàstrofes, el thriller judicial i el drama al voltant d'un protagonista alcohòlic (i pilot d'avions comercials, heus aquí el problema). Cal dir que la primera part del film, amb l'accident aeri i l'estranya escena a l'escala d'un hospital, és excel·lent; després, transita per camins més trillats. En qualsevol cas, la brillant interpretació de Denzel Washington, que transmet la seva angoixa i desesperació sense sobreactuar, supleix qualsevol possible defecte d'aquest títol entretingut i eficaç i que suposa el retorn de Zemeckis a la imatge real després de dotze anys experimentant amb la motion capture.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Me pareció una buena película, aun con sus defectos. Washington está soberbio.

Un saludo.

Javier Simpson ha dit...

Zemeckis tiene pelis que merecen la pena (Forrest Gump me parece estupenda), pero no sé por qué ésta no me tira casi nada a pesar del que parece gran trabajo de Washington. No creo que termine viéndola, pero se agradece el comentario, ricard ;-) Un abrazo.

David Amorós ha dit...

La part final és lo més infecte que he vist els darrers temps, edulcorada, falsa, de vergonya al.liena. ës cer que el primer tram bé i Denzel Washington genial però a mi no em va compensar. Em va semblar un desastre.

Una abraçada.

Anònim ha dit...

va vinga, fa molt que no et faig cas en una ressenya, aquesta l'apunto a la llista dels "potsers"

ricard ha dit...

Ricardo: Desde luego, la película no sería ni la mitad de potable con otro actor.

Javier: A mí también me daba pereza y no la vi en su estreno cinematográfico pero me lo pasé bastante bien en el pase por televisión. "Forrest Gump" me gusta bastante aunque bordea peligrosamente el ridículo.

David: Havía sentit molts comentaris com el teu sobre el final i aquest era un dels motius que retardés el seu visionat. Bé, és un happy end molt forçat però... què hi vols fer, són coses de Hollywood.

pons007: Potser no t'agradarà el final, com al David, però crec que val la pena per la primera meitat.

Una abraçada, gràcies pels vostres comentaris.