dissabte, 24 de desembre del 2016

ROGUE ONE: UNA HISTORIA DE STAR WARS


Una altra pel·lícula que només està dissenyada per fer molts diners i per entretenir els fans de la nissaga Star Wars, respecte de la qual es presenta com un spin-off.

Situada cronològicament entre els episodis tercer i quart ("La venganza de los Sith" i "La guerra de las galaxias" -recordem que la primera en ser estrenada era el quart episodi de la sèrie imaginada per George Lucas-), narra el robatori dels plànols de l'Estrella de la Mort, que permetria la seva destrucció mostrada al film del 1977.

Cal reconèixer la utilitat de "Rogue One" per explicar perquè els rebels ho van tenir tan fàcil per carregar-se la sofisticada arma total de Darth Vader. Més enllà d'això i d'uns escenaris tan espectaculars i diversos com ens té acostumats la nissaga, el film de Gareth Edwards, director de la infausta "Godzilla", convoca un plàcid avorriment, ideal per a una tarda d'hivern (deu ser per això que sempre les estrenen en aquesta època de l'any).

4 comentaris:

Pedro Rodríguez ha dit...

Este episodio suelto actúa como espejo de otras entregas de la saga sin que aporte ninguna novedad relevante. Da igual porque ahora que la franquicia es propiedad de Disney, el estreno de aventura tan simplona y vacía de verdadero contenido se convertirá en todo un acontecimiento excelsamente manufacturado y promocionado.

Aunque ya te he felicitado las fiestas en mi blog, lo volveré a hacer: ¡Feliz Navidad! ¡Que la fuerza te acompañe! Que siempre viene a cuento...

Un abrazo.

ricard ha dit...

En estas fechas, hay que asumir el triunfo de lo banal y encima poner buena cara.

¡Que la fuerza te acompañe!

Un abrazo.

Anònim ha dit...

Ei! Doncs a mi m’ha agradat! Per mi es acció de la bona i a sobre hi posen personatges clàssics pel mig! Nostàlgia pura i dura! A part el malvat d’aquesta peli no fa vergonya aliena com el del episodi VII. I el nou robot mola, no pas com els ja carrinclons CP3O i R2D2

ricard ha dit...

D'acord, no t'ho discutiré i no ets l'únic que conec a qui li ha agradat molt.