dilluns, 12 d’agost del 2024

SANGRE EN LOS LABIOS

Rose Glass, a qui vam descobrir a "Saint Maud" (2019), és la signant de "Sangre en los labios" (2024), un thriller que podria passar per una versió salvatge de "Thelma & Louise" (*), no en va tracta de la relació amorosa entre l'empleada d'un gimnàs i una culturista, ambdues enfrontades als mascles de la història: ineptes, delinqüents, maltractadors i psicòpates. 

La propensió a l'excés s'equilibra amb la convicció amb què se'ns mostra la història d'amor, i en resulta un títol notable, beneït per la solvent interpretació de les dues protagonistes (Kristen Stewart, magnífica, i Katy O'Brian), acompanyades per un terrorífic Ed Harris que fa del pare de la primera, un traficant d'armes sense escrúpols i enemistat amb el perruquer. 

(*) A més, transcorre el 1989, com ens permet saber un noticiari televisiu sobre la caiguda del mur. I no sé si és una tendència, perquè també la recent "Longlegs" passava el 1995. Com en aquell cas, en desconec els motius; perquè estaven de moda els concursos de culturisme?; perquè el lesbianisme estava més mal vist? És igual. Queda bé.

2 comentaris:

El Demiurgo de Hurlingham ha dit...

Por lo que reseñás, parece tener algún interés la película
Como la comparación con Thelma y Loise, película que he visto un par de veces.
Saludos.

ricard ha dit...

Esta es más tarantiniana.

Saludos.