dissabte, 11 de febrer del 2017

TARDE PARA LA IRA


Actualment, a Espanya, només es fan comèdies i thrillers. I la flamant guanyadora del Goya a millor pel·lícula, òpera prima de Raúl Arévalo, és un thriller canònic, habitat per uns personatges violents per vocació o necessitat.

Molt creïbles els ambients lumpen transitats pels dos protagonistes (excel·lents Antonio de la Torre i Luis Callejo), seguits per una càmera que es belluga tant com ells; llàstima que una trama una mica recargolada resti naturalitat al conjunt.

És com "Drive" però en versió ibèrica.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre dic que no veig pelis espanyoles però la veritat es que aquesta tinc ganes de veure-la

ricard ha dit...

És divertida!

Pedro Rodríguez ha dit...

Como sabes, me gustó mucho esta película, pero si te soy sincero para mí es superior "Que Dios nos perdone". El hecho de que Arévalo haya puesto tanto empeño en rodar ese guión y que sea su ópera prima, además de que, claro está, tenga tantos amigos en el mundillo del cine español ha derivado en el Goya a la Mejor Película. Discutible aunque no excesivamente polémico. Arévalo me cae bien, es accesible, viene mucho a Mérida y tiene un guiño para los extremeños en la peli. Los intérpretes están magníficos.

Un abrazo.

TRoyaNa ha dit...

Ricard,
em va a agradar molt, ja saps que li vaig dedicar una resenya al bloc Zinefilas i per a mi va ser molt merescut el goya com a millor pel.lícula.
Un abraç

ricard ha dit...

Pedro: La vi por segunda vez y me fijé en el guiño, cuando Jose le pregunta a Curro si es extremeño. Ahora he visto ya "Que Dios nos perdone" y no estoy seguro de que sea mejor pero sí me gustó mucho.

TRoyaNa: Sí, vaig llegir la teva ressenya. Després d'haver vist, com li deia a l'amic Pedro, l'altre gran thriller espanyol de la temporada, penso que Antonio de la Torre és un actor excepcional.

Una abraçada.