diumenge, 28 de febrer de 2016

EX_MACHINA


El tema de la intel·ligència artificial ha originat unes quantes bones pel·lícules. "Ex_Machina" (Alex Garland, 2015) n'és una d'elles. Òpera prima del seu director (abans, guionista en diversos títols de Danny Boyle), és un film elegant i magnètic. Sembla una barreja entre Polanski i Spielberg i només afegiré que l'espai tancat en què transcorre tota l'acció és més aviat minimalista però que la màquina del títol hi aporta la calidesa necessària.

3 comentaris:

pons007 ha dit...

Aquesta l'he vist, i m'ha agradat. Serà que tinc simpatia pels robots ja que la meva màxima comentarista n'és una?

Pedro Rodríguez ha dit...

Me gustó mucho esta peli, el Oscar a los mejores efectos visuales yo se lo hubiera concedido a Mad Max, pero no diré que me incomoda. No se hacen buenas películas de ciencia ficción en los últimos años, pero Ex-Machina es un buen ejemplo de cómo sacar partido a un guión aseado sin que los gastos de producción se disparen. Turbia, por momentos dramática y decadente y con la presencia magnética de la bellísima mujer-máquina Alicia Vikander. Mi aplauso para Alex Garland en su debut como director.

Un abrazo.

ricard ha dit...

pons007: Sempre has estat un apassionat de les noves tecnologies.

Pedro: Efectivamente, gran guión y gran película con un presupuesto presumiblemente ajustado. La ahora oscarizada Alicia Vikander es todo un descubrimiento.

Una abraçada i gràcies pels vostres comentaris.