dilluns, 16 d’abril del 2012

NO SE LO DIGAS A NADIE


He pogut veure "No se lo digas a nadie", la pel·lícula que Guillaume Canet va dirigir abans de "Pequeñas mentiras sin importancia", l'any 2006. Protagonitzada per l'omnipresent François Cluzet, es tracta d'un thriller d'intriga amb alguna escena d'acció sobre un metge sospitós de l'assassinat de la seva dona que rep per correu electrònic un vídeo en què ella hi apareix com si encara fos viva.

El film és menys pretensiós que "Pequeñas mentiras sin importancia" i una mica inversemblant, però resulta molt entretingut. Veient-lo vaig pensar que els nord-americans en farien un remake i descobreixo a la xarxa que el projecte ja existeix. Fitxaran Cluzet o li passaran el relleu a Harrison Ford?

4 comentaris:

. ha dit...

Es tracta d'un molt bon thriller. Sóc un seguidor de Canet, del qual m'imagino que hauràs vist 'El Cas Farewell', coprotagonitzada per ell i per Kustutica. Si no es així te la recomano.

Salutacions.

ricard ha dit...

Doncs no l'he vista, s'em va escapar. Gràcies per la recomanació. Una abraçada.

Jordicine ha dit...

No l'he vista! 'Pequeñas mentiras sin importancia' em va agradar, però no tant com a la majoria. Una abraçada, RICARD.

ricard ha dit...

Jordi, a mi tampoc no em va agradar tant "Pequeñas mentiras sin importancia". És un títol clarament sobrevalorat, i al meu post de fa uns dies em remeto. Una abraçada.