divendres, 28 de juny del 2024

DEL REVÉS 2

"Del revés 2", signada per Kelsey Mann, és una prou digna continuació de la magistral pel·lícula de Pete Docter i Ronaldo del Carmen del 2015. 

Ara amb l'excusa de l'entrada a la pubertat de la protagonista i l'aparició en escena de l'Ansietat, torna a oferir un espectacle que és també una reflexió amb missatge sobre les emocions i el difícil pas a l'adolescència. 

El film és ple de moments brillants, emotiu i alhora trepidant, però no té -no pot tenir- l'originalitat del seu precedent; i m'atreviria a dir que tampoc no té tanta màgia; és una bona pel·lícula sens dubte, tècnicament aclaparadora, però a Pixar cal demanar-li més. O potser la seva època daurada, la que va tancar precisament amb el primer lliurament d'aquesta història, ha quedat enrere. No perdem l'esperança.

2 comentaris:

Trecce ha dit...

A mí también me ha parecido que no llega a la altura de su predecesora, aún estando correcta, quizá pierde la magia de la originalidad.

ricard ha dit...

Pixar debería esforzarse en encontrar nuevos argumentos y tirar menos de segundas y terceras partes. Ya demostró que a sus guionistas no les falta talento.