divendres, 17 de gener del 2014

LE WEEK-END


Una comèdia romàntica sobre un matrimoni de professors a punt de jubilar-se que visiten París per intentar retrobar els sentiments de la seva lluna de mel, dirigida per Roger Michell ("Notting Hill")? Doncs és molt més àcida d'allò que hom podia imaginar; i també està molt ben escrita. El guió és de Hanif Kureishi ("Mi hermosa lavandería") i conté les dosis justes d'humor i de tragèdia. Els personatges són esplèndids, tant el matrimoni protagonista com l'escriptor d'èxit interpretat per un efervescent Jeff Goldblum. Arrodoneix la funció un homenatge a "Bande à part", de Godard.

No cal insistir en què Jim Broadbent és un actor magnífic, però Lindsay Duncan, probablement la dona madura més atractiva de la història, és tot un descobriment.

2 comentaris:

Eva ha dit...

Coincideixo plenament amb el que dius. Em va agradar molt també, la manera de descriure l'amor en aquesta fase post-madura, quan sembla que hi ha més part d'inèrcia que sentiment.

ricard ha dit...

Aquestes fases avançades de l'amor tenen la seva complicació, sí. Però sobre la "post-maduresa" només podem especular, Eva, que encara som jovenets. ;)