dimarts, 19 de novembre del 2013

LA CABAÑA EN EL BOSQUE


"La cabaña en el bosque" (Drew Goddard, 2012) deconstrueix de manera força divertida els típics films d'horror sobre adolescents en zel que pensen (pensen?) que és una gran idea passar el cap de setmana en una cabana perduda enmig del bosc. De tota manera, res no pot superar la contundència d'aquell gag d'una de les parts de "Scary Movie" (ara mateix no recordo quina) en què la rossa de pits enormes corria espaordida fins que arribava a un trencall amb dos cartells indicadors: en un hi posava "Salvació", en l'altre "Mort"; endevineu quin triava?

5 comentaris:

David Amorós ha dit...

Molt divertida. Una paròdia i al mateix temps un gran homenatge en el seu tram final, el que té mèrit.
Una abraçada.

Javier Simpson ha dit...

Supongo que elegiría muerte :-D
A mí me gustó. Es original al estilo Cube, o con su parecido. El final es apoteósico y a mí me convenció del todo. Con ese final la peli gana todavía más. Es una peli de terror inteligente y muy resultona. Ricard, en este caso tu entrada es casi más pequeña que las pequeñas que tengo hecho yo ;-) pero está bien. Abrazos.

ricard ha dit...

David: El final és espectacular i el gag dels cinc arquetips és genial (impagable l'expressió escèptica de la noia quan li diuen que representa la verge).

Javier: Acertaste, escogió muerte ;)

Una abraçada i gràcies pels vostres comentaris.

miquel zueras ha dit...

Té detalls molts bons com la benzinera on n´hia una nena que mossega i al seu costat un rótol que hi diu: "No acostar-se".
Salut. Borgo.

ricard ha dit...

És estrany, no recordo aquest detall (genial, d'altra banda). Salut.