No em sembla el millor títol dels seus responsables. És previsible, no aprofundeix en els conflictes, conté dos números musicals dirigits per Herbert Ross que no són res de l'altre món i només podem destacar la fotografia de Charles Lang i algun moment aïllat, com l'escena, prou ben resolta jugant amb els silencis, en què la jove actriu té una crisi nerviosa mentre dobla una de les seves cançons.
Mulligan, que va estar més inspirat en films posteriors, no va tornar a treballar amb Redford, però sí que ho va fer el que era productor de "La rebelde", Alan J. Pakula, quan es va convertir en director i el va reclamar per a la magnífica "Todos los hombres del presidente".
7 comentaris:
No he tingut el plaer de veure-la, però si hi ha la Natalie Wood segur que té el seu encant.
Una abraçada.
Sens dubte, és un al·licient. Tot i que cal dir que no és una de les seves millors interpretacions; i, com que l'actriu superava en uns deu anys a l'edat que havia de tenir el seu personatge, els responsables de vestuari (incomprensiblement, nominats a l'Òscar), insistien a vestir-la com una nena, amb resultats diria que discutibles.
Un any més tard, va tornar a treballar amb Redford a "Propiedad condenada", en què surt més sexi, en un paper molt diferent.
Una abraçada.
Hola Ricard!
No sabia de ella. Con Natalie Wood en pantalla todo es mas llevadero...jeje
Saludos!
A pesar de todo, tiene un elenco como para echarle un vistazo.
Fran: Sin duda, es una de las grandes de Hollywood y guapísima. Pero, aunque estas películas son bastante de culto hoy en día, parece que tanto "La rebelde" como las dos que hizo a continuación, "Propiedad condenada" y "Penélope", fracasaron estrepitosamente en taquilla. Después, estuvo tres años sin aparecer en pantalla hasta "Bob, Carol, Ted y Alice", del 69; y, en la década de los setenta, sólo hizo televisión.
Trecce: Aparte de Natalie Wood, tenemos a Christopher Plummer, muy puesto en su papel de productor mefistofélico. Y a Robert Redford, de galán, claro; entonces, no era muy conocido pero, a diferencia de la actriz, no le afectaron demasiado los fracasos de esta película y de "Propiedad condenada", en que ambos repetían. En 1967, obtuvo un gran éxito con "Descalzos por el parque", junto a Jane Fonda.
Cabría añadir que sale Ruth Gordon, que fue nominada por la película al Oscar a mejor actriz secundaria. No lo ganó entonces pero sí en 1969 por su papel de Minnie Castevet en "La semilla del diablo".
Saludos.
Me resulta confuso el comentario.
Mis disculpas. ¿Dónde te has perdido?
Publica un comentari a l'entrada