divendres, 4 de maig del 2012

LIEBSTER BLOG


El meu company blocaire i amic Javier Simpson de cinódromo ha tingut la gentilesa d'atorgar-me aquest premi; l'hi agraeixo molt i l'animo a continuar obsequiant-nos amb els seus comentaris sempre amables i amb els seus posts sempre esclaridors.

Segons les instruccions que el premi porta aparellades, haig de continuar la cadena i premiar cinc blocs, que tinguin menys de 200 seguidors (norma que no he seguit estrictament).

He optat per no premiar aquells blocs que em consta ja ho han estat, la qual cosa em torna a impedir elogiar com es mereix el David Amorós, de lost highway; en fi, disculpeu els no premiats que no per això sereu menys apreciats, i the winners are (sense ordre de preferència):

- Cinecito i Cinexina de cinealopareja perquè són simpàtics i molt planers. I per això, fins i tot els perdono que s'hagin carregat tan alegrement "El árbol de la vida".

- Ricardo Pérez de esculpiendo el tiempo perquè té bon gust i és erudit sense resultar pedant. Un bloc idoni per recuperar obres mestres absolutes.

- Jordicine de paranoia 68 perquè sap de cine i de literatura (i, pel que he vist per televisió, d'esports també hi entén).

- Marta de sessió doble, un bloc molt jove, amb un disseny senzill però elegant i modern.

- Iakobus de The World is Yours, perquè és simpàtic i no té prejudicis; és carrega "Melancolía" -què hi farem!- però té el detall d'incloure una fotografia dels pits de la Kirsten Dunst (atès que el seu darrer post parla de Russ Meyer, intuïm que el tema l'atrau especialment).

I recordeu els premiats que heu de copiar el premi al vostre bloc amb un enllaç a l'atorgant, i que heu de continuar la cadena. Si us plau.

12 comentaris:

Unknown ha dit...

Muchas gracias por el premio y por las palabras que dedicas a mi blog.
Un cordial saludo.

GEMMA ha dit...

Felicitats Ricard, i bon cinema!

. ha dit...

Moltes gràcies pel teu premi, Ricard.

I SÍ, ens atrauen les vixens de Russ Meyer!!! A tu no??? (hahaha, és broma).

Una abraçada.

Angélica Oliveira ha dit...

Enhorabona per el premi!!!
=)

ricard ha dit...

Ricardo: De nada; te lo mereces.

Moltes gràcies, GEMMA!

Iakobus: I és clar, que m'atrauen les vixens!!

Angèlica: Moltes gràcies, maca!

Una abraçada a tothom.

Marta ha dit...

Quina sorpresa! Moltes felicitats pel premi, Ricard, i moltes gràcies per esmentar el meu bloc!
Tot un honor :)
Una abraçada!
Marta

ricard ha dit...

Un honor que tens merescut. Una abraçada.

Sandra Mantas ha dit...

Gràcies. En realitat sí que em premies. Una abraçada.

Jordicine ha dit...

Doncs moltes felicitats pel teu premi, te'l mereixes, i també gràcies per pensar en mi. M'has dedicat unes paraules molt maques. M'ha fet molta il·lusió. Una abraçada i fins aviat.

ricard ha dit...

David: Doncs deixa'm dir que t'ho mereixes per la teva gran capacitat crítica i la teva més gran encara curiositat cinèfila. Una abraçada.

Només la veritat, Jordi. Una abraçada.

Cinealopareja ha dit...

Moltíssimes gràcies pel premi Ricard!! És tot un honor que ens el concedeixi's tu, que vas ser un dels primers, per no dir el primer, en comentar al nostre bloc i que damunt siguis l'autor d'un bloc de tanta qualitat com ho és "clàssics del cinema". Gràcies!! Ara hem de pensar a qui li atorguem nosaltres aquest premi! :D
Ens fa molta il·lusió que hages pensat amb nosaltres! I més últimament que per diversos motius no hi podem anar tant al cinema com voldríem i per tant, no podem comentar tan sovint com abans!
Si, tens raó, potser ens vam carregar massa la pel·lícula de "El árbol de la vida".. Però en el seu moment ens va parèixer una mica pesada!! I al bloc començo a pensar que no en deixem passar una.. :D

ricard ha dit...

Doncs de res, i gràcies per dir que el meu bloc té "tanta qualitat"... Em sembla que exagereu. No patiu per haver-vos carregat "El árbol de la vida" o la pel·lícula que sigui, ja que les opinions són lliures, com el dret de discrepar. I si tots estiguéssim sempre d'acord, això seria molt avorrit. Una abraçada.