diumenge, 17 d’abril del 2011

CHICO Y RITA


La col·laboració entre Fernando Trueba (que anava una mica perdut darrerament), Javier Mariscal (que demostra novament la seva categoria de geni) i Tono Errando, que no sé qui és, ha resultat un èxit i una victòria del cinema d'animació, que aconsegueix allò que difícilment cap pel·lícula d'imatge real no podria aconseguir i tampoc els vols low coast: fer-nos viatjar a una època desapareguda per sempre, sentir el seu palpitar a ritme de bolero.

3 comentaris:

Angélica Oliveira ha dit...

De petita m'amagava a la meva habitació per mirar les pelis de divendres al vespre en una cadena de Brasil. Eran pelis de Bigas Luna, Fernando Trueba, Vicente Aranda entre altres.
"Belle Epoque" em va enganxar moltíssim (no com "Amantes" de Vicente Aranda), i tenia una "simpatia" per Trueba. Em fa gracia mirar "Chico & Rita" perquè és una proposta tan diferent d'aquest director...penso que segurament m'agradará!

Josepe Machado ha dit...

Encara la tinc pendent. Per cert, aquest dimarts el Fernando Trueba farà una classe magistral als cinemes verdi de Barcelona després de la projecció de El sueño del mono loco, és gratuit. Salutacions!

ricard ha dit...

Segur que us agradarà.

BCNdays, gràcies per la informació, tot i que no podré assistir-hi. "El sueño del mono loco" és una pel·lícula excel·lent.