divendres, 10 de setembre del 2021

PEQUEÑOS DETALLES

"Pequeños detalles" (John Lee Hancock, 2021) és un thriller de ritme pausat que s'assembla molt a "Se7en": un policia veterà traumatitzat -i afroamericà- col·labora amb un de més jove en la persecució d'un psicòpata de reaccions impredictibles. Potser el perjudica aquesta manca d'originalitat però ofereix, a canvi, una narració sòbria i alhora absorbent i bones interpretacions de Denzel Washington, Rami Malek i el camaleònic Jared Leto. 

El gènere policíac sembla un bon refugi per a actors oscaritzats que ja no tenen l'edat o el físic per accedir a les superproduccions. I, recentment, també hem pogut veure a Russell Crowe amb molts quilos al damunt fent de psicòpata sobre rodes a "Salvaje" (Derrick Borte, 2020), una barreja entre "El diablo sobre ruedas" i "Un día de furia", decididament menor però raonablement distreta.

4 comentaris:

Trecce ha dit...

La película arranca bien, pero enseguida, a partir de la llegada de Deke a Los Ángeles, tiene uno la sensación de que aquello no acaba de funcionar.

ricard ha dit...

Algo de razón llevas. La primera escena promete un clima que el resto del film no consigue recuperar, ni siquiera en el tramo final.

Fran ha dit...

Hola Ricard!
Creo que hasta ahora no ha habido ninguna de Crowe que me decepcionase (me gusta mucho como trabaja), tendré que verla.
Saludos!

ricard ha dit...

Te aviso que es muy serie B.

Saludos.