dilluns, 23 de març del 2015

OTRA TIERRA


Un bon dia apareix al cel una rèplica exacta de la Terra i dels seus habitants. Al mateix temps, la Rhoda Williams, una estudiant aplicada que somia ser astronauta, té un accident automobilístic que canvia tràgicament el seu destí.

Barrejar el drama intimista d'estil i inspiració indie amb la ciència-ficció pot semblar una bestiesa però Mike Cahill ("Orígenes") se'n surt prou bé a "Otra tierra" (2011). Sap mantenir l'interès i evita allò que els passa a la majoria de produccions nord-americanes independents actuals: que semblen còpies idèntiques, com els terrícoles duplicats de la pel·lícula.

5 comentaris:

Descubrepelis ha dit...

Fa temps que tinc curiositat per aquesta pel·lícula. A veure quan l'hi dono un cop d'ull.

Salutacions.

miquel zueras ha dit...

Una curiosa mostra de ciencia ficció intimista i amb estètica new age. Original però s´em va fer massa llarga. Crec que el tema no donava per tant.
Salutacions.
Borgo.

ricard ha dit...

Descubrepelis: No crec que et decebi perquè és francament original.

Borgo: Una mica llarga sí que és i amb un migmetratge potser n'hi hauria hagut prou. Sortosament, la protagonista és molt fotogènica.

Una abraçada i gràcies pels vostres comentaris.

Anònim ha dit...

no em va agradar, no és el que esperava! Es un drama! no hi ha res de ciència ficció, lo poc que hi ha és només per com a pretext de la història dramàtica.

ricard ha dit...

És cert que la ciència-ficció resta sempre en segon pla. Però dóna relleu a la part dramàtica.