dissabte, 22 de desembre del 2012

EL HOBBIT


Calia fer "El señor de los anillos IV"?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

per mi si que calia, jo m'ho passo bé amb aquest tipus de pelis, tot i que realment el hobbit no està pas a l'alçada del senyor dels anells

ricard ha dit...

La meva pregunta es revela retòrica, doncs mentre hi hagi un públic entregat, com és el cas, la sèrie tindrà la seva raó de ser. D'altra banda, també pretenia referir-me a la nul·la evolució respecte d'El senyor dels anells: les mateixes panoràmiques en helicòpter, els mateixos personatges... Però això es podria afirmar de moltes nissagues cinematogràfiques. El principal problema, suposo, és que a mi ja no em va entusiasmar El senyor dels anells; m'agraden els seus escenaris espectaculars i n'admiro les seqüències d'acció, però la història em rellisca, alguns passatges els trobo allargats en excés, al Gollum no li trobo cap mena de gràcia i, en resum, m'haig d'esforçar per mantenir l'interès fins al final d'uns metratges maratonians i no sempre ho aconsegueixo.

Finalment, una altra pregunta: Què hi fa Sandokan fent de rei dels nans? *

* Els més joves no deveu conèixer una sèrie televisiva sobre el personatge d'Emilio Salgari que va triomfar als anys setanta, protagonitzada per l'actor indi Kabir Bedi. Doncs té la mateixa cara.

Angélica Oliveira ha dit...

Ahh a mi em va agradar molt aquesta proposta d'una nova (?) pel·lícula de la saga, més perquè quan les vaig mirar era molt joveneta i em porten bons records.
Veritat que la primera hora em va fer molt llarga, però després la cosa millora. No em va agradar tant com "la comunidad del anillo" en els seus dies, però val la pena.
I contestant la teva pregunta a respecte de les pelis de la coleciò prohibida dels meus pares: a més de les que vaig dir abans encara n'hi havia un bon sortit de les d'en Bigas Luna (amb les tetas de Maribel Verdu, of course, com protagonistes), i la que més m'agradava: "El Cielo Protector"...jejejejeje
Bones festes!!!!

Sandra Mantas ha dit...

Ja,ja, quin post més extens. Boníssim. La veritat es que el dèjá vu és constant i ni la durada calia, ni segurament la peli calia. Dit això jo la vaig anar a veure, una mica obligat, i vaig passar l'estona. Sense més, però també sense menys. Una abraçada.

miquel zueras ha dit...

Jo crec que el que no calia és fer un altra trilogia. "El senyor dels anells" era lògic perque eren tres llibres però "El Hobbit" nomès un i no gaire llarg. A mi em va agradar però s´em va fer massa llarga. Amb una sola pelicula hauria estat millor pel meu gust. Salut i Bones Festes. Borgo.

ricard ha dit...

Angélica: Sí, la segona meitat és més divertida, tot i que té altibaixos; el problema és que ja hi arribes cansat. Sobre la col·lecció dels teus pares: Déu n'hi do, les tetes de la Maribel Verdú; no sé si també hi havia "Jamón, jamón", en què qui ensenyava els pits era Penélope Cruz (i tenien gust de truita de patates). "El cielo protector" és una bona pel·lícula, potser una mica depriment.

David: Jo també la vaig anar a veure per la insistència d'en Gerard. A ell li va agradar força però a mi em va deixar indiferent.

Borgo: Sí, no sembla que calgui una nova trilogia, excepte per raons comercials.

A tots, un Bon Nadal!!

Pilar ha dit...

Pot ser si...Per fer-nos preguntes. ^0^

ricard ha dit...

Touché!