diumenge, 21 d’octubre del 2012

10.000 x 3

El bloc ja ha complert els tres anys d'existència i les visites ja en són més de 10.000. No ha canviat gaire des que vam engegar l'estiu de 2009, potser perquè sóc més aviat conservador. Continuo comentant les estrenes i alternant-ho amb monogràfics i ressenyes de títols antics, fent servir la inspiració del moment com a criteri gairebé únic per a la tria; l'única diferència deu ser que ara penjo menys vídeos perquè la meitat desapareixen al cap de quatre dies, i tot i que sóc conscient que aquest és un mitjà precari, m'agrada pensar en una certa vocació de permanència.

Aprofito per agrair a tots els meus seguidors la fidelitat i les mostres d'ànim que demostren amb els seus comentaris. Que no decaigui i a veure si aguantem tres anys més. De títols per comentar, n'hi ha per donar i per vendre.


10 comentaris:

Marta ha dit...

Enhorabona per aquests tres anys de constància, que no és fàcil! Ha sigut fantàstic descobrir el teu bloc i compartir opinions cinèfiles. I molt encoratjador.
Endavant amb tres anys més ;)
Una abraçada,

Marta

Unknown ha dit...

Muchas felicidades, Ricard, y larga vida a tu blog.

Un abrazo.

ricard ha dit...

Moltes gràcies i una abraçada a tots dos. Espero que els vostres blocs també continuïn durant molt de temps i poguem anar compartint la nostra afició.

P.S. Veig, Marta, que has solventat el problema de comunicació que teníem...

Jordi Llobet ha dit...

Moltes felicitats per l'aniversari i molts ànims per continuar escrivint valoracions crítiques i incisives

Javier Simpson ha dit...

Felicidades, amigo ricard. Siempre es un placer pasarme por aquí.
Un abrazo

ricard ha dit...

Jordi: Moltes gràcies. Però no sé si les meves ressenyes són prou incisives; hi ha qui m'acusa de ser massa benèvol...

Gracias, Javier.

Una abraçada a tots dos.

Marta ha dit...

Sí, els problemes tècnics per fi han desaparegut, un misteri!

David ha dit...

Per molts anys, Ricard! El teu blog és un referent pels qui creiem que el cinema, a més de ser entreteniment, és un art.
Ja em diràs que et sembla com ha quedat el teu article sobre Rohmer que et vaig enviar, d'acord?

Sandra Mantas ha dit...

Ei, se m'havia passat. Felicitats per aquests tres anys. Saps que gairabé vam començar al mateix temps? El meu blog fa tres anys en un mes. Espero que seguim compartint més cinema alguns anyets més. Una abraçada.

ricard ha dit...

Moltes gràcies, David! Molt oportunes les teves correccions sobre el text d'en Rohmer; m'ho acabo de repassar i et dic quelcom.

David Amorós: Doncs també moltes gràcies i enhorabona pel teu aniversari; no hi havia atinat, que teníem la mateixa edat blocaire (i eternament joves d'esperit).

Una abraçada a tots dos.