diumenge, 18 d’octubre del 2015

APRENDIENDO A CONDUCIR


"Aprendiendo a conducir" (2014) és una faula modesta sobre dos personatges que viuen a Nova York però en dos móns diferents: Wendy és una escriptora i crítica que viu còmodament a Manhattan; Darwan és un hindú de la secta sikh que treballa de professor d'autoescola i de taxista i que viu a Queens en un pis pastera. Ambdós tenen en comú que ja no són de la primera volada i que es troben en la necessitat d'aprendre, no només a conduir sinó a viure sense parella o a conviure en parella, respectivament. Tot és prou complicat.

Els actors madurs d'"Elegy" (2008), Ben Kingsley i Patricia Clarkson, es retroben amb la seva directora, Isabel Coixet, en un nou encàrrec per a aquesta, que factura un film sense pretensions però digne i simpàtic, infinitament superior a les seves últimes relliscades.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ben Kingsley sempre fa de tio raro exòtic

Pedro Rodríguez ha dit...

La verdad es que se hacen películas como churros y de cualquier cosa. Isabel Coixet dejó de interesarme hace tiempo y no es con películas como ésta que me volverá a enganchar. Una comedia romántica lenta, sin fuerza, con un guión inane que basa su escasa gracia en las diferencias culturales.

Un abrazo.

TRoyaNa ha dit...

Em va a agradar molt,potser siga modesta o lleugera,però la vaig trobar molt inspiradora.
Tot el que em va sugerir ho vaig expresar en aquesta entrada:
http://historias-troyanas.blogspot.com.es/2015/07/aprendiendo-conducir.html

per si tens curiositat:)

ricard ha dit...

pons007: És que ell és exòtic, no ho pot evitar.

Pedro: Bueno, pero compárala con el 99 % de comedias actuales.

TRoyaNa: Doncs estic força d'acord amb allò que comentes. El millor són les interpretacions i la cura de la directora pels petits detalls, com apuntes en la teva ressenya.

Una abraçada i gràcies pels vostres comentaris.